lørdag 28. november 2009

Adventskos

I morra e det første søndag i advent:-) Nu e det mykje å vent på. Den 10. desember landa ho Gunhild i Oslo etter si store reise og vi treffes der før vi fer heim i lag fredag den. 11. Gjett om æ gler mæ. Og då e det ikkje lenge tell vi kan vent heim både han Gaute og han Anders:-)) Det bi herlig å få alle ungan heim!
Nu har æ akkurat fått ferdig løper'n adventskos som e spesiallaga tell sjenken i stua:-)
Koselig med besøk av ho mamma som hadde med sæ buinningen en kveld ho stakk innom i novembermørtna.

søndag 22. november 2009

det nærma sæ advent:-)

Dagan flyg! Nu e det full rulle med sying til advent og jul. Sku gjerne hatt fleire tima på syrommet! Har nesten berre løst å sy førr tida og det e ju ikkje heilt enkelt å få tell:-)
Fikk plutselig ei bok i posten, hadde heilt glømt a at æ hadde bestelt den:-). At det går an å bli så gla førr ei bok, og som man att på tell må betal i dyre domma førr! :-) Den heite "Det kimer nu til Lappefest" Der fant æ mønster tell dissa adventstjern som æ syns va kjempefin.
Fra fredag til lørdag va vi på besøk hos han Gaute og ho Ann-Cesilie, det va kjæmpekoselig. Her sett de og kosa sæ og ser på Senkveld fredagskvelden. Lørdagen va vi ute på shopping og litt kaffebesøk før vi snudd nesen heimover igjen. Takk førr oss!

fredag 6. november 2009

Ny duk tell helga:-)


Nu va æ lei av gamle Kid-duka på mett eget bord, så nu har æ laga mæ ny duk i rødt og svart etter AnnaKa sett mønster i siste Quiltemagasin.
Alle stoffan tellduken kom i Amerikapakken fra Virginia Quilters. Va berre sååå fornøyd med stoffan derfra.

tirsdag 3. november 2009

Fin helg

Det ha vorr ei nydelig helg her nord. Blankstilla nydelig lav sol ei lita stund på dagen, men vel så vakkert når månen overtok scenen.
Va en tur i Veggen på søndagen, og tok detta bilde då vi va på tur heim i tretida og skumringa så vidt va starta.
Denna duken hadde æ sydd tell ho Nina som hadde bursdag på fredag.
Årets siste elgjaktdag på lørdagen, og siste dyret blei skåten i Lagmannsvika. Her tar ho Jorba sæ en strekk:-)